Thuis tanden bleken in 3 Stappen
Thuis tanden bleken in 3 Stappen

Veelgestelde vragen

Omdat wij zo zeker zijn van ons product bieden wij een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie aan op onze Basic- en Ultra white paketten. Mocht je binnen 30 dagen geen resultaat zien, kun je je aankoopbedrag terugvragen als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je hebt minimaal 7 behandelingen (1 per dag) uitgevoerd zoals beschreven in de bijgeleverde handleiding.  
  • Je contacteerd ons binnen 30 dagen na aankoop. Na 30 dagen vervalt de garantie, wij vinden dit voldoende tijd om het product uit te proberen. Heb je niet binnen deze 30 dagen aangegeven dat het product bij jou niet werkt, dan kunnen wij helaas geen geld meer terug storten.

Extra voorwaarde:

  • Omdat wij veel om het milieu geven, vragen wij om de bleekset te retourneren. Wij scheiden vervolgens de verschillende componenten van de bleekset (karton, papier, plastic en batterij). Hierbij dragen wij bij aan een schoon klimaat. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
  • Om hygiënische redenen worden pakketten niet hergebruikt, wij kunnen dit niet meer gebruiken en bieden elke klant een nieuw pakket aan.

Als je aan deze voorwaarden kan voldoen kun je ons een email sturen naar info@optimalwhite.nl samen met jouw klantgegevens en ordernummer en dan nemen we jouw aanvraag direct in behandeling. Doorgaans wordt het aankoopbedrag dan binnen 14 dagen teruggestort.