Gratis verzending binnen Nederland bij bestelling boven €40,-
Gratis verzending binnen Nederland bij bestelling boven €40,-

Verzenden & retourneren

Verzenden

Het verzenden van bestellingen binnen Nederland is gratis vanaf bestellingen van € 50,- (anders slechts € 6,95 verzendkosten). De verzendkosten naar België bedragen €7,95.

De bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. 

Retourneren

Omdat wij zo zeker zijn van ons product bieden wij een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie aan op onze Basic- en Ultra white paketten. Mocht je binnen 30 dagen geen resultaat zien, kun je je aankoopbedrag terugvragen als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Basic White: Je hebt minimaal 7 behandelingen (1 per dag) uitgevoerd zoals beschreven in de bijgeleverde handleiding.  
  • Extra White: Je hebt minimaal 14 behandelingen (1 per dag) uitgevoerd zoals beschreven in de bijgeleverde handleiding. 
  • Je contacteerd ons binnen 30 dagen na aankoop. Na 30 dagen vervalt de garantie, wij vinden dit voldoende tijd om het product uit te proberen. Heb je niet binnen deze 30 dagen aangegeven dat het product bij jou niet werkt, dan kunnen wij helaas geen geld meer terug storten.

Extra voorwaarde:

  • Omdat wij veel om het milieu geven, vragen wij om de bleekset te retourneren. Wij scheiden vervolgens de verschillende componenten van de bleekset (karton, papier, plastic, batterij en bleekgel). Hierbij dragen wij bij aan een schoon klimaat. De retourkosten bedragen € 3,95 en zijn voor eigen rekening. Wij zijn genoodzaakt om dit te vragen, i.v.m. fraude zaken uit het verleden.
LET OP: de retourkosten zijn een gereduceerd bedrag, normale verzendkosten bij PostNL bedragen € 6,95
  • Om hygiënische redenen worden pakketten niet hergebruikt, wij kunnen dit niet meer gebruiken en bieden elke klant een nieuw pakket aan.

Als je aan deze voorwaarden kan voldoen en je gebruik wilt maken van ons voordelig retourtarief, kun je ons een email sturen naar info@optimalwhite.nl samen met jouw klantgegevens en ordernummer. We nemen jouw aanvraag direct in behandeling en ontvangt van ons een link voor het retourlabel. Doorgaans wordt het aankoopbedrag dan binnen 14 dagen teruggestort.